CornEL si Zilvo ne îndeamnă la pozitivism, o dată cu prima colaborare muzicală, „Viața e frumoasă”!

CornEL (Ciubotaru) – se bucurã deja de apariţii tv, piese difuzate de unele posturi de radio naţionale şi europene ( Germania); are o bogată experiență concertistică live, cântă în corul Trison din Brăila cu care a participat la festivaluri peste granițe, CornEL Ciubotaru a început să cânte încă din timpul școlii când a participat la diferite concursuri locale de muzică. Cu multă pasiune și devotament, a hotărât să urmeze cursurile Scolii Populare de Arta „Vespasian Lungu” la sectia Ansamblu Coral. Alaturi de corul Trison a participat la diferite concursuri nationale si internationale, luand diferite premii. Ca artist solo a participat la cateva concursuri locale, luand de asemenea premii 1 si 2. Pana in prezent are lansate aproximativ 28 de piese, compozitii proprii, versuri si linie melodica.

Cover Zilvo feat Cornel

Zilvo si CornEL s-au cunoscut prin intermediul serilor de karaoke brăilene, unde au reusit sa lege o prietenie stransa. Piesa „Viața e frumoasă” a apărut din dorinta celor doi de a colabora intr-un proiect muzical. Compusa de CornEL, piesa exprima lupta pentru a reusi in viata, indiferent de piedicile pe care le intalnesti de-a lungul timpului, este un indemn la a spera, a visa si a pretui lucrurile pe care viata ti le ofera.

Zilvo (Ciprian Zaharia), a inceput sa cante inca din copilarie, cand si-a descoperit pasiunea pentru muzica. Mai tarziu a devenit un obisnuit al serilor de karaoke in Braila si Galati, participand anul acesta si la un concurs muzical unde a ajuns pana in finala.Numara participari la X Factor Romania, iar „Viata e frumoasa”, linia melodica si versurile fiind compuse de catre Cornel, partenerul sau de duet, reprezinta debutul sau muzical.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.