Crimă în noaptea de Revelion la Tulcea. Şi-a omorât vecinul cu mai multe lovituri de topor

Crima s-a produs în jurul orei 3.00, în noaptea de Revelion. Bărbatul acuzat de faptă a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Noaptea de Revelion a fost marcată de un eveniment nefericit în satul Turda, judeţul Tulcea. În jurul orei 3.00, un bărbat şi-a omorât cu mai multe lovituri de topor vecinul. Acesta îi intrase în locuinţă pentru a-i cere explicaţii despre un furt.

Conform jurnaliştilor de la tulceanoastra.ro, victima, de 46 de ani, „îşi bănuia vecinul că acesta ar fi furat de la el mai multe bunuri, în urmă cu câteva luni. Oamenii din sat spun că poliţistul din sat l-a sfătuit pe acesta să pună presiuni pe cel bănuit, să meargă permanent peste el, ca într-un final, să cedeze şi să recunoască”.

O astfel de „presiune” ar fi încercat şi în noaptea de Revelion, când a intrat în casa vecinului, apoi după mai multe schimburi de replici s-a ajuns la bătaie.

Proprietarul locuinţei şi-a lovit oaspetele nepoftit cu un topor, de mai multe ori în cap.

Agresorul a fost reţinut de poliţie şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.