Crosul Companiilor powered by Emerson are loc duminică, 26 septembrie (P)

Ediția a zecea a Crosului Companiilor, cel mai mare teambuilding din Cluj-Napoca, organizat de Asociația Sportivă Runners Club, se va desfășura pe 26 septembrie, conform programului anunțat inițial. Având în vedere restricțiile impuse de pandemia de COVID-19 și faptul că incidența cazurilor a crescut în Cluj-Napoca, numărul de participanți la eveniment a fost limitat la 700. 

Pentru a preveni orice fel de probleme și pentru că ne dorim ca participanții la eveniment să vină și să plece sănătoși de la Crosul Companiilor, reamintim tuturor celor înscriși că accesul se face exclusiv cu respectarea câtorva condiții de siguranță sanitară. Astfel, pentru a concura, trebuie făcută dovada vaccinării cu schema completă, prezentarea unui test PCR sau antigen cu rezultat negativ sau dovada trecerii prin boală. 

”Suntem foarte atenți la ceea ce se întâmplă în ceea ce privește pandemia de COVID-19 și vrem ca toată lumea să fie în siguranță, concurenți, spectatori, organizatori. De aceea am organizat evenimentul în așa fel încât, în Piața Unirii, înainte de începerea și la finalul evenimentului, fiecare participant să aibă aproximativ 4 metri față de cel de lângă el”, a declarat Horațiu Morar, organizatorul evenimentului și președintele-fondator al Asociației Sportive Runners Club. 

Concurenții trebuie să aibă în vedere și faptul că înainte de începerea evenimentului va avea loc un triaj epidemiologic și că masca de protecție trebuie purtată obligatoriu în zonele de START și FINISH, atunci când concurenții vor fi mai apropiați. 

Startul competiției se va da în centrul Clujului, locul unde evenimentul a scris cea mai îndelungată istorie a sa, și va continua pe traseul Piața Unirii – str. Napoca – str. Fortăreței – str. I. M. Klein – str. Universității – str. M. Kogălniceanu – str. Baba Novac – str. I. C. Brătianu – str. Universității –  str. Eroilor – str. Baba Novac – str. Iuliu Maniu – Piața Unirii. 

Despre Runners Club și Crosul Companiilor

Asociația Sportivă Runners Club a fost fondată la începutul anului 2010 de un grup de alergători din Cluj-Napoca sub forma unei organizații non-profit cu scopul de a promova alergarea ca sport de masă. Prima ediție a Crosului Companiilor a avut loc în anul 2011. La cele nouă ediții încheiate au luat startul aproximativ 11.000 de angajați care au alergat, cumulat, peste 66.000 de kilometri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.