CS „U” Cluj a pierdut categoric meciul cu CSU Sibiu

Sectia de baschet masculin a CS Universitatea Cluj a fost invinsa categoric, in deplasare, de CSU Atlassib Sibiu, scor 102-66, in cadrul etapei a II-a a Ligii Nationale.

CSU U Cluj bachet masculin carmin popa

„Echipa s-a purtat bine până în momentul în care s-au accidentat cei doi pivoţi, Alin Borşa şi Octavian Crainic. La echipă au jucat şi cei doi străini din lot care sunt deja legitimaţi, Vasiliev Kiosev şi Brian Burrel (fost jucător al formaţiei CSS Giurgiu), care au făcut un joc bun, iar aici aş dori să îl menţionez şi pe Nicu Foalea, care a fost unul dintre principalii marcatori. După meciul de la Sibiu ne-am întors repede la Cluj deoarece duminică, echipa a doua a avut meci cu Mobitelco 2, unde am folosit patru jucători de la prima echipă. Cu toate că oboseala şi-a spus cuvântul, am reuşit sa câştigăm meciul cu Mobitelco 2 la 4 puncte, scor 80-76”, a declarat antrenorul secţiei de baschet masculin, Carmin Popa.

Cel mai bun marcator al Universitatii a fost Vasil Kyosev, cu 24 de puncte, urmat de Brian Burrell (15 puncte), Nicolae Foalea (14 puncte), Mirel Dragoste (8 puncte), Alin Borsa (3 puncte) si Octavian Crainic (2 puncte).

În următoarea etapă a Ligii Naţionale, „U” Cluj va primi vizita echipei Steaua CSM Eximbank, iar în Liga I echipa a doua va primi vizita formaţiei CSM VSKC Miercurea Ciuc.

foto: u-cluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.