CTP Cluj: O nouă stație de autobuz va fi mutată temporar

Compania de Transport Public Cluj anunță mutarea stației de autobuz de pe strada Horea din cauza lucrărilor de modernizare.

autobuz cluj CTP Cluj

„Ca urmare a demararii lucrarilor de modernizare a strazii Horea, care fac parte din proiectul „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara”, incepand cu data de 27 aprilie 2015 statia „Closca” de pe str. Horea pentru liniile de autobuz si troleibuz (sensul spre P-ta Garii) se muta dupa peronul de tramvai, in dreptul Bisericii Sf. Nicolae (str. Horea nr. 44-46)”.

Datorită lucrărilor de modernizare pe străzile Memorandumului și Horea, care fac parte din proiectul „Refacerea infrastructurii Orașului Comoară”, precum și a altor lucrări de reparații executate asupra tramei stradale în mai multe cartiere ale municipiului, traficul general supraaglomerat produce ambuteiaje și blocaje în circulație, mai ales in intervalele orare de varf.

„Astfel, Compania de Transport Public Cluj-Napoca a fost nevoita sa reloce cateva statii si intampina mari dificultati in respectarea graficelor de circulatie, din cauza majorarii timpului de parcurs pe majoritatea liniilor de transport.

Informandu-va pe aceasta cale ca perturbarile in trafic si nerespectarea orarelor de circulatie se produc in aceasta perioada din cauze independente de Compania de Transport Public, va multumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat emis de CTP Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.