Cu aplicaţia Clever Taxi poţi plăti cursa direct cu cardul, prin noul serviciu CleverPay! (P)

Dacă te-ai săturat de momentele în care eşti nevoit să iei un taxi, dar nu ai niciun ban la tine sau nu ai mărunţi, te afli într-o zonă în care nu există niciun bancomat şi pur şi simplu trebuie să ajungi undeva rapid, salvarea ta vine de la aplicaţia Clever Taxi, care începând din acest an oferă posibilitatea utilizatorilor să plătească cursa direct cu cardul bancar. Simplu, eficient şi rapid!

Tuturor ne place să facem plăţi cu cardul pentru că este mai simplu, mai confortabil şi nu trebuie să avem tot timpul bani la noi, cumpărăturile le facem cu cardul, facturile curente le achităm tot cu cardul, când ieşim seara la restaurant preferăm să plătim cu cardul, aşa că de ce nu am putea să plătim şi cursa de taxi direct cu cardul? Iată că se poate datorită noului serviciu CleverPay de la Clever Taxi.

Nu-i aşa că e mai simplu să îţi conectezi cardul bancar în aplicaţie şi să plăteşti orice cursă astfel, fără să îţi mai faci griji de genul „unde este un bancomat?” sau „acest bancomant nu are bani”?

Printre avantajele oferite de aplicația Clever Taxi se numără faptul că, odată plasată comanda, răspunsul din partea unei mașini va veni în doar câteva secunde, deoarece comanda este transmisă către toți șoferii disponibili de la toate companiile din oraș.

Un alt avantaj este recunoașterea automată a localizării exacte (numărul și strada), asigurându-se astfel un răspuns cât mai rapid și exact din partea şoferilor.

CleverPay este cel mai nou serviciu marca Clever Taxi introdus în acest an, care oferă posibilitatea de a plăti cursa direct cardul. Tot ce trebuie să faci este să îți adaugi un card bancar valid în aplicaţie, introduci codul promoțional PrimaPlata din secțiunea Contul Meu – Metode de plată și apoi introduci adresa pentru a chema taxiul cu plata prin aplicație. Plata cursei se face la final automat. Simplu și Clever.

Cum se procedează?

După ce ţi-ai instalat aplicaţia şi vrei să faci prima comandă, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să selectezi din aplicație modalitatea de plată, în cazul de faţă cu cardul. La finalul unei curse, aplicația calculează automat suma pe care o ai de plătit și se trag de pe card banii, iar dacă ai fost mulţumit de cursă şi de cum ai fost tratat în timp ei ai posibilitatea de a lăsa un bacșiș şoferului, ba chiar poți seta din start o sumă standard pentru acest lucru pe care, de asemenea, o poți modifica în timpul cursei în funcţie de serviciul oferit.

Despre Clever Taxi

Lansată pe piaţa românească în 2012, Clever Taxi a ajuns la 1.200.000 de utilizatori activi, 20.000 de şoferi de taxi înregistraţi şi 80 de milioane de comenzi procesate. Aplicaţia are o acoperire în 20 de oraşe din România (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Sibiu, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Craiova, Oradea, Galați, Bacău, Ploiești, Vaslui), iar rating-ul mediu al şoferilor este de 4,7*, rata de anulare a curselor este 0.5%, timpul mediu pentru găsirea unei maşini este de 7 secunde, distanţa medie de preluare a comenzii este de 600 metri, iar intervalul de sosire este de 3 minute.

În 2017, aplicaţia Clever Taxi a fost preluată de mytaxi, cea mai mare platformă de transport din Europa şi tot anul trecut a lansat serviciul Clever Corporate.

Aplicația poate fi descărcată pe Android și iOS de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.