Cu o investiţie de 150.000, lanţul de cafenele Narcoffee Roasters, fondat de proprietarii Marty şi Salad Box, se extinde cu două unităţi în Bucureşti

Narcoffee Roasters, reţeaua de cafenele de specialitate fondată de către antreprenorii clujeni Marcelus Suciu şi Dan Isai, fondatorii Marty Restaurants, respectiv Salad Box, a inaugurat două unităţi în Bucureşti, în urma unei investiţii totale de 150.000 de euro.

„Credem cu tărie că cele două locaţii noi vin în completarea nevoilor potenţialilor clienţi într-un mod cât mai eficient. (…)”, spune Marcelus Suciu, cofondator Narcoffee Roasters, citat de ZF.ro.

Amplasate pe bulevardul Magheru şi în incinta clădirii de birouri Avantgarde Office Building din Capitală, cele două cafenele dispun de o suprafaţă de 68 metri pătraţi, respectiv 72 de metri pătraţi şi, potrivit estimărilor repre­zentanţilor companiei, investiţia de 150.000 de euro va fi amortizată în aproximativ 30 de luni de la deschidere.

One thought on “Cu o investiţie de 150.000, lanţul de cafenele Narcoffee Roasters, fondat de proprietarii Marty şi Salad Box, se extinde cu două unităţi în Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.