Cu ocazia sărbătoarei Crucea Iancului din iulie, drumul județean DJ 107P din Mărișel se asfaltează

Pe raza comunei Mărişel, pe DJ 107P, drum aflat în administrarea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului Cluj, au demarat lucrările de aşternere a primului strat de asfalt.

marisel covor asfaltic

Până la această dată, pe DJ 107P, între km 37+500 şi km 41+300, spre DN 1R, s-a aşternut un strat de piatră spartă de 10 centimetri şi s-a turnat primul strat de covor asfaltic pe un tronson de drum în lungime de 1,4 kilometri.
În cadrul lucrărilor de întreţinere periodică a sistemului rutier (aşternerea unui strat de piatră spartă de 10 centimetri şi a două straturi de covor asfaltic de 6 centimetri, respectiv 4 centimetri), pentru sectorul de drum menţionat s-a prevăzut, iniţial, alocarea sumei de 1.531.321,44 lei, TVA inclus. Fondul a fost suplimentat, în aceste zile, cu 241.787,5 lei, TVA inclus, pentru executarea aceluiaşi tip de lucrări pe o porţiune de încă 600 de metri, de la km 41+300 la km 41+900, până la monumentul Crucea Iancului.

Executantul lucrărilor este SC Diferit SRL Cluj-Napoca. Termenul de finalizare a lucrărilor este prima decadă a lunii viitoare, dat fiind faptul că în cursul lunii iulie, în comuna Mărişel, se va desfăşura o nouă ediţie a tradiţionalei sărbători de la Crucea Iancului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.