Cum arată mascota oficială a Companiei de Transport Public Cluj! A fost realizată de o elevă din clasa a 4-a de la Școala Gimnazială Horea!

Regia de transport a municipiului Cluj-Napoca, CTP, are, începînd de vineri, o mascotă oficială, realizată de o elevă din clasa a IV-a de la Școala Gimnazială „Horea” din Cluj.

mascota oficiala CTP Cluj Napoca

Mascota a fost desemnată odată cu anunțarea câștigătorilor concursului de desene pentru copii „Mascota Zâmbăreaţă CTP”, ediţia 2016, în cadrul unei ceremonii de premiere care a avut loc în Sala de Sticlă a Primăriei.

Comisia de jurizare a avut dificila misiune de a selecta doar șapte câştigători din cele peste 650 de desene realizate de copiii Clujului, din 38 de unităţi şcolare.

„Precizăm că toate desenele au fost minunate, pline de imaginaţie, sinceritate, fantezie, magie şi spirit al copilăriei. Cei șapte finaliști sunt copii de diferite vârste, de la grădiniţă, clasa pregătitoare şi până la clasa a IV-a. În cele din urmă, pe baza criteriilor stabilite de la început, au fost desemnați câștigătorii, care au fost premiați de către primarul Emil Boc și de către directorul general al CTP, Liviu Neag, care i-au felicitat pe copii. La festivitate au mai fost prezenți și doamna Inspector Şcolar General Adjunct Mariana Pop, d-na Inspector de Educaţie Permanentă, Amalia Gurzău, reprezentanţii unităţilor şcolare din cadrul cărora au fost desemnaţi câstigătorii, precum şi părinţii copiilor”, au declarat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

concurs de desene copii pentru mascota oficiala CTP Cluj-Napoca

Premiul „MASCOTA CTP” – a fost câştigat de KISS ARIS, din clasa a IV B, din cadrul Şcolii Gimnaziale Horea

Premiul I – a fost câştigat de POPA MARIA ISABELLA ROBERTA, din clasa pregătitoare, din cadrul Colegiului Naţional George Bariţiu

Premiul II – a fost câştigat de MAGDĂU DORA, din clasa a IV A, din cadrul Liceului Teoretic Gheorghe Şincai

Premiul III – a fost câştigat de ALEXANDRESCU HELENA, din clasa I – a E, din cadrul Liceului de Informatică Tiberiu Popoviciu

Menţiune – a fost câştigată de MOSCOVITS MAIA, din clasa pregătitoare B, din cadrul Colegiului Naţional Emil Racoviţă

Menţiune – a fost câştigată de BOROS GYÖNGYIKE, din grupa mare Spiriduşii, din cadrul Gradiniţei cu P.P. Trenuleţul Veseliei

Menţiune – a fost câştigată de BUDAE TANIA, din clasa a III- a E, din cadrul Liceului cu Program Sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.