Cum putem face față emoțiilor care ne blochează? – workshop la Biblioteca Județeană „Octavian Goga”

Emoțiile fac parte din viața noastră zi de zi. Ele sunt cele care dau culoare experiențelor noastre. Uneori ne putem simți copleșiți de ele și acest lucru ne limitează. Simțim că am fi putut da mai mult într-o anumită situație, că am fi putut face altfel lucrurile dacă nu am fi fost atât de puternic implicați emoțional.

Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, invită tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 24 de ani la activitatea care abordează această temă, eveniment ce va avea loc în data de 7 decembrie 2017, începând cu ora 13.00, la Secția de Artă a bibliotecii.

Participând la acest workshop cei prezenți vor afla care este rolul emoțiilor în viața noastră și se vor familiariza cu câteva tehnici de gestionare a emoțiilor negative puternice în situații solicitante și de accesare a resurselor interioare care să permită folosirea la maxim a potențialul în aceste situații.

Coordonatorul activității va fi Adriana Lăpădătoni, psiholog specialist clinician,psihoterapeut cognitiv-comportamental, practicant sub supervizare, psihoterapeut sistemic individual, de cuplu și familie practicant sub supervizare, educator parental în programul Cercul Siguranței™.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.