Cumpărături de Crăciun la Bazarul Tradiţional Waldorf

bazar traditional de craciun la waldorf 2013Liceul Waldorf din Cluj Napoca organizează sâmbătă, 23 noiembrie 2013, Bazarul tradițional de Crăciun, dedicat celor care își doresc să pună sub brad cadouri originale, evitând aglomerația marilor magazine și a produselor de serie.

Clujenii îşi pot alege dintr-un număr mare de podoabe, accesorii și decorațiuni, create cu suflet de micii artiști. Aceştia au lucrat cot la cot cu părinții și dascălii pentru a confecționa diverse ornamente de Crăciun, pe care le vor vinde în cadrul unui Bazar cu totul special. Alaturi de ei se vor regasi comercianți cu produse originale hand-made din materiale naturale.

Globurile, ornamentele de Crăciun sau felicitările sunt doar o parte din ceea ce puteți găsi la Bazar. Elevii Liceului Waldorf le-au pregătit clujenilor şi tuturor celor care vor să le treacă pragul, un loc în care să-i apropie pe vizitatori de tradițiile specifice sărbătorii Naşterii Domnului. Bazarul, care este deschis cu începere de la ora 15.00, la Liceul Waldorf aflat pe strada Sergiu Celibidache, nr 8-12, îi mai îmbie pe vizitatori cu dulciuri, bunătăți din „cămara bunicii”, gustări delicioase, dar îi invită și să confecționeze lumânări sau coronițe festive pentru masa de Crăciun.

Cei mici se vor putea bucura de piese de teatru atât în limba română, cât și în limba maghiară şi vor avea posibilitatea să participe la ateliere de creație, la tombole şi jocuri special organizate pentru ei, iar părinții pot savura o cafea bună sau un ceai fierbinte în compania muzicii live.

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.