Cunoaste companiile inainte sa le judeci (P)

Majoritatea oamenilor tind sa arunce cu jigniri inspre o companie anume daca nu sunt multumiti de serviciile lor, cele petroliere si de gaz sunt cele mai vizate la acest capitol. Scumpirile si preturile mult prea mari ii fac pe multi sa aplice diverse etichete si injurii.

Dar ce s-ar intampla oare daca i-am cunoaste pe oamenii din spatele brandurilor importante? Ne-am schimba oare parerea despre compania respectiva, i-am mai injura, le-am mai aplica diverse etichete jignitoare?

shell gas

Brand-ul Shell, ce activeaza in domeniul energiei, incearca sa le ofere oamenilor o perspectiva diferita asupra companiei printr-o serie de interviuri cu oameni cheie care au grija zilnic ca serviciile oferite sa isi atinga target-ul vizat si lucrurile sa mearga pe o panta ascendenta.

Va invitam sa ii cunoasteti pe inginerii NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij), principalul furnizor de petrol si gaz din Olanda, o subsidiara a gigantului energetic Shell.

Brandul Shell a fost prezent pe piata romaneasca inca din 1992, dupa ce a investit in dezvoltarea unei retele de benzinarii. Dupa dezvoltarea operatiunii de explorare si productie in Transilvania, inregistrand un esec, Shell si-a indreptat atentia spre piata de gaz petrolier lichefiat (GPL).

Shell s-a retras de pe piata benzinariilor din cauza pierderilor inregistrate, urmand ca vanzarea afacerii s-a realizat in doua etape (2003, 2004) catre grupul maghiar MOL. Pana in anul 2007, au ramas pe piata romaneasca de GPL cu brandul Shell Gas Romania, ce a fost achizitionata de Petrom si denumita Petrom LPG.

In lume, Royal Dutch Shell este unul dintre cele mai puternice grupuri energetice din lume, o companie importanta anglo-olandeza ce are o cifra de afaceri de peste 300 miliarde de dolari. Compania a luat fiinta in anul 1907, dupa fuziunea dintre Royal Dutch si Shell Transport.

Acest articol are caracter advertorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.