Cupa Beliş la sănii trase de câini a revenit cu ediţia a 3-a! 19 atelaje s-au înscris la start! FOTO

După doi ani în care Cupa Beliş la sănii trase de câini nu s-a putut organiza din cauza lipsei zăpezii, în acest weekend, 17-18 februarie 2018, are loc ediţia a 3-a, competiţie la care se întrec cele mai bune atelaje atât din ţară, cât şi din străinătate. Concursul este organizat de fostul baschetbalist Paul Chetreanu, alături de Asociaţia House of Happy Living.

Sâmbătă, 17 februarie, prima zi de concurs a început în jurul orei 12, pe o vreme superbă în frumoasa staţiune montană, cu un soare plăcut şi o atmosferă de iarnă autentică. Zăpada a fost din belşug, iar sute de spectatori au venit cu maşinile personale de la Cluj-Napoca să asiste la întrecerea atelajelor şi să admire frumoşii câini Husky siberian şi Malamut de Alaska, copiii fiind cei mai încântaţi de superbele patrupede.

Potrivit organizatorilor, au fost create două trasee de concurs, unul de 6.7 kilometri pe care s-au întrecut atelajele cu cinci sau mai mulţi câini, iar pe traseul de 4.5 kilometri au participat atelajele cu doi, trei sau patru câini.

Publicul venit în număr foarte mare să asiste la spectacol au avut posibilitatea de a savura un vin fiert, ceai, suc, bere, o plăcintă sau o porţie de mici, organizatorii oferind şi un stand cu mâncare.

Iată rezultatele obţinute de participanţi astăzi:

Duminică, începând cu ora 10:00, vor avea loc noi probe, urmate de festivitatea de premiere:

Iată câteva fotografii publicate pe pagina evenimentului de Gheorghe Marchiş:

Foto eClujeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.