Curățenie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. Petru Șușcă, demis de ministrul Vlad Voiculescu, iar directorul medical Adela Golea și-a prezentat demisia

Prima victimă a noului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, este managerul Petru Șușcă de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, care a fost demis oficial.

Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj va fi Claudia Gherman, conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie, scrie Adevărul.ro.

Claudia Gherman este conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca şi medic primar de chirurgie generală şi vasculară la Clinica de Chirurgie II.

De asemenea, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Adela Golea, și-a dat demisia din funcție.

Conferinta de presa susținută de Adela Golea, director medical al Spitalului Clinic Județenean Cluj, legata de accidentul din Floresti in care un sofer drogat a omorat o tanara, vineri, 25 ianuarie 2019. Inquam Photos / Dan Porcutan

„În acești șapte ani, cât a fost mandatul meu de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, au fost plini de provocări și, în același timp, realizări. Am învățat că orice obstacol poate fi depășit, dacă ai o echipă dedicată și competentă alături. De aceea, la încheierea acestui mandat, le sunt recunoscător colegelor mele din Comitetul Director, precum și întregii echipe SCJU, pentru sprijinul din acești ani. Vă mulțumesc tuturor! Doresc noii echipe manageriale succes și multe realizări!”, a declarat Petru Șușca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.