Dacă e sezonul renovărilor și construcțiilor, e sezonul curățeniei după constructori! Alege Clean Compact!

Având în vedere că începând din primăvara și până în toamnă târzie construcțiile și renovările sunt în toi, una dintre problemele cu care ne-am confruntat cu toții și ne confruntăm în continuare este curățenia după șantier, care e un adevărat calvar pentru oricine.

Astfel, există și o alternativă la această situație neplăcută, au apărut profesioniștii în curățenie după constructor, care se ocupă de această treabă murdară folosind cele mai moderne și potrivite echipamente de curățenie și vă readuce apartamentul, casa sau biroul la stadiul lună și bec.

De ce să te tot chinui și obosești să te lupți singur cu molozul și praful când poți să chemi o echipă de profesioniști dedicați care să se ocupă de această situație cu profesionalism și dedicare, având în dotare cele mai moderne echipamente de curățenie.

Unul dintre avantajele pe care le aveți dacă alegeți firma clujeană Clean Compact pentru a se ocupa de curățenia după constructori este și că noi nu vă vom lăsa cu molozul în fața blocului, ci îi vom duce în locurile speciale și autorizate de către autorități.

Clean Compact este soluția dumneavoastră pentru servicii de curățenie la cele mai înalte standarde de calitate, folosind cele mai moderne echipamente și cu o experiență vastă în domeniu.

Pe lângă curățenie după constructor, ne ocupăm și de curățarea pavejelor, pardoselilor, ferestrelor și fațadelor la înălțime, curățarea acoperișurilor, toaletarea copacilor, întreținerea spațiilor verzi și gazonului, curățarea canapelelor, fotoliilor, tapițeriilor, mochetelor sau covoarelor.

Avem o gama variată de servicii de curățenie și suntem într-o continuă dezvoltare a ofertei noastre și a arsenalului de echipamente pe care îl avem în dotare.Ne puteți contacta la numărul de telefon 0757 463 649 pentru a discuta mai multe detalii sau ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul paginii noastre de Facebook (https://www.facebook.com/cleancompact).

Advertorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.