Dacă te enervează ceva la Cluj, îi poți scrie direct primarului Emil Boc și el îți va răspunde!

Primarul Emil Boc a luat decizia de a-și realiza o adresă de email unde clujenii să îi scrie tot ce îi enervează la orașul nostru, iar acesta va încerca să rezolve toate problemele semnalate.

Noua adresă de email făcută de Emil Boc este [email protected], iar el își va face timp să le răspundă tuturor celor care îi scriu.

Am umblat mult prin oraș și m-am lovit de această sintagmă: „lucruri care enervează”. Am decis să fac o adresă de e-mail – [email protected] – unde clujenii pot scrie tot ce îi enervează, chestii mai mărunte. Sesizările de pe aplicaţia My Cluj merg direct către funcţionarii publici, pe această adresă de e-mail, mesajele ajung direct la primar. Promit să prezint lunar un raport cu ce sesizări am primit şi ce am rezolvat. Vreau să nu ne enervăm pe nimic când mergem prin oraş.

Pe calea aceasta vreau să asigur cetățenii că voi citi sesizările, va fi mai ușor să le citesc prin mail, voi face o sinteză și voi declara cele mai importante probleme. De exemplu când mergi și găsești un hop în trotuar pentru că cineva de la canalizare nu și-a făcut treaba. Doar eu am parola la această adresă de mail, e deja făcută, e funcțională de astăzi, pot să-mi scrie oamenii! , a declarat Emil Boc, la Realitatea FM Cluj.

Edilul promite că va realiza un raport lunar cu toate sesizările și rezolvările, precizând că doar el are parola la adresă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.