Dan Nistor, cedat de CFR la Dinamo! A venit şi Mihai Bordeianu de la Botoşani!

Mijlocașul Dan Nistor a fost cedat de CFR Cluj la Dinamo Bucureşti, club de unde fusese achiziţionat de feroviari în vara anului trecut şi la transferat pe Bordeianu de la Botoşani.

„Am ajuns la o înţelegere cu Dinamo şi Nistor va pleca spre cantonamentul echipei antrenate de Miriuţă. Jucătorul a semnat, totul e definitivat”, a confirmat impresarul și directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, pentru Digi Sport.

Dan Nistor a ajuns la CFR anul trecut la schimb cu Nascimento însă, niciunul dintre cei doi fotbaliști nu s-au acomodat la noile lor echipe.

Nistor a evoluat 17 partide în tricoul vișiniu în prima parte a actualului campionat.

După transferurile lui Costache şi Ţucudean din această pauză competiţională, CFR a ajuns la un acord cu FC Botoşani pentru transferul mijlocaşului Mihai Cătălin Bordeianu, 26 ani, care a efectuat deja vizita medicală la Cluj şi primul antrenament sub comanda lui Dan Petrescu.

Bordeianu a bifat în acest sezon 20 de meciuri în tricoul celor de la FC Botoșani, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

Clubul feroviar a efectat astăzi la Cluj ultimul antrenament înaintea plecării în cantonamentul din Spania, unde va disputa cinci partide amicale, prima având loc miercuri, 17 ianuarie, pe Arena Nou Castàlia, contra formaţiei CD Castellón, de la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.