Dan Petrescu pune tunurile pe arbitri după eliminarea CFR-ului din Cupa României

Eliminat de Botoşani din Cupa României la penalty-uri, antrenorul Dan Petrescu s-a dezlănţuit la interviul de după meci la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, căruia i-a reproşat că a dezvantajat-o clar pe CFR. Acesta a mai susţinut şi că CFR a fost cea mai dezavantajată echipă din Liga 1 în acest sezon. 

De asemenea, „Bursucul” s-a arătat nemulţumit şi de faptul că oficialii CFR-ului nu comentează după meciurile în care acesta susține că echipa lui a fost „furată”.

„Când joci la Botoșani, orice e posibil. Și când joci 14 contra 11, e greu. Aveți faze clare. Vă puteți uita la ele. Echipei nu am ce să-i reproșez. A jucat bine, am dominat meciul. Am avut două goluri, am avut penalty, roșu, tot ce vreți. Am scăpat singur cu portarul, tușierul ne-a oprit. Dacă ne opresc arbitrii, noi ce să facem?

Suntem cea mai dezavantajată echipă. La Viitorul am avut penalty clar, la Botoșani, în campionat am avut clar, azi, la fel. Toată lumea țipă împotriva noastră. Dacă cei de la CFR nu vorbesc, vorbesc eu. Arbitrii au câștigat meciul împreună cu adversarii.

Dacă noi suntem hoți, cei de la Botoșani ce mai sunt? Am jucat trei meciuri cu ei și ne-au făcut pilaf în trei meciuri. M-am săturat. Poate hoții sunt în altă parte. Suntem arbitrați foarte rău”, a spus Petrescu, la flash-interviu pentru Digisport. 

Petrescu a şocat şi a declarat ca echipa sa nu are şanse la campionat, chiar dacă CFR este lider în Liga 1, la un punct în faţa principalelor urmăritoare, FCSB şi Craiova. 

”Nu avem șanse la campionat”, s-a rezumat a afirma ”Bursucul”, chiar dacă CFR e lider în Liga 1, la un punct în fața principalelor urmăritoare, FCSB și Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.