Daniel Don, directorul AJOFM Cluj, reținut de DNA

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat vineri, 13 noiembrie, percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

daniel don

Unul dintre sedii este cel al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, iar Daniel Don, directorul instituţiei a fost reţinut pentru 24 de ore în noaptea de vineri spre sâmbătă. El este acuzat de deturnare de fonduri europene.

Daniel Don a fost adus la sediul DNA din Cluj în jurul orei 21, fiind audiat în prezenţa unui avocat. După circa 4 ore, acesta a fost escortat de procurori la arestul IPJ Cluj.

Cercetările efectuate sunt într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni corupție, comise în perioada 2010-2015.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Judeţene Cluj și Sălaj, și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.