Daniel Fenechiu, președintele PND, candidează pentru Primăria Bucureștiului. „Vreau să fac dreptate în București, pentru bucureșteni”

Președintele Partidului Național Democrat, Daniel Fenechiu, și-a anunțat intenția de a candida pentru Primăria Municipiului București. Astfel, Fenechiu, candidează pentru a doua cea mai reprezentativă funcție din țară, după funcția de Președinte al României.

daniel fenechiu pnd
foto ziuanews.ro

„Vreau să candidez la Primăria Municipiului București. Cred că doar un avocat poate să facă lumină în tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii zece ani în București și acesta este principalul motiv pentru care candidez: Vreau să fac dreptate în București, pentru bucureșteni”, a declarat Daniel Fenechiu. Președintele PND a mai anunțat că va adresa forurilor de conducere ale Partidului Național Democrat o solicitare formală, pentru a primi sprijinul deplin al partidului pe care l-a înființat.

Fenechiu (46 de ani), un avocat specializat în drept penal cu o experiență profesională de aproape 20 ani, anunță că a început să lucreze la rechizitoriul modului în care a fost administrată Capitala în ultimii 10 ani.

„Lucrăm deja la Rechizitoriul jafului Bucureștiului și în momentul în care îl vom termina îl vom face public, pentru ca fiecare bucureștean, biciclist sau șofer, angajat sau șomer, patron de afacere mare sau mică, tânăr, bătrân, femeie sau adolescent să știe cine, cum și cu cât i-a greșit în acești ani. Iar la final, cu ajutorul echipei mele, pe care o voi prezenta la momentul potrivit, și al cetățenilor Municipiului București să facem procesul public al administrației Capitalei”, a mai afirmat Daniel Fenechiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.