De 1 iunie, se deschide Bazinul Olimpic!

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca anunta deschiderea piscinei Olimpice exterioară vineri, 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului.

Programul de acces zilnic este între orele 11.00 – 20.00. Piscina interioară va funcționa după un orar special, între orele 06.00 – 11.00 de luni până vineri și 08.00 – 11.00, sâmbătă și duminică.

Bazinul exterior are dimensiuni olimpice (50×25 metri), cu 10 culoare prevăzute cu block-start-uri. Calitatea apei este controlată în permanenţă, chimic şi microbiologic, beneficiind de o instalaţie automată ultramodernă de tratare. În ultimii ani s-au efectuat lucrări de modernizare și reface a instalațiilor sanitare, s-au amenajat spațiile verzi și spațiul destinat dușurilor exterioare. În incinta piscinei exterioare funcționează o zonă de plajă cu 100 de șezlonguri care pot fi închiriate pentru suma de 10 lei/zi, de asemenea, un bufet și o terasă.

Pentru o zi petrecută la piscină, cei interesați vor plăti 17 lei bilet adulți și 12 lei bilet studenți, elevi și copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.