De 1 mai, clujenii sunt invitați la Picnic in the Park, în Iulius Parc

Clujenii de toate vârstele sunt așteptați să sărbătorească împreună Ziua internațională a muncii, 1 mai, printr-
un picnic la Iulius Parc: Picnic in the Park. Organizatorii sunt cei din echipa Jazz in the Park și propun o zi plină de concerte, mini-reprezentații de teatru, concursuri, jocuri și diverse activități în aer liber.

„Ne-am dorit să creăm o variantă în stilul Jazz in the Park pentru clujenii care rămân în oraș de 1 mai, să-i convingem să iasă din casă și să-i implicăm în activități împreună cu prietenii și familia. Am ales Iulius Parc pentru a obișnui comunitatea să folosească cât mai multe parcuri din oraș”, a declarat Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

Participanții la Picnic in the Park vor avea parte de două programe muzicale. La prânz, între orele 14.00 și 16.00, vor concerta trei trupe de tineri de la școală de muzică „The Beat”, elevi cu vârste între 7 și 19 ani. După-masa, de la ora 17:30, cântă trupele Basska (România) și Shazalakazoo (Serbia), iar închiderea evenimentului o vor face cei de la Moonlight Breakfast, care i-au încântat pe clujeni și la ultima ediție de Jazz in the Park.

Pe lângă concertele de la scenă, clujenii vor putea participa la mini-reprezentanții de teatru și muzică acustică. Organizatorii pregătesc și o zonă de relaxare, precum și o serie de concursuri pentru toate vârstele. Participanții vor putea veni cu coșul de picnic de acasă sau își vor putea cumpăra gustări și băuturi din zona amenajată în parc.

Picnic in the Park este organizat de Fapte în colaborare cu Iulius Mall. Evenimentul este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechteinstein și Guvernul României, precum și de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Picnic in the Park este prezentat de BCR, iar partener principal este Staropramen. Partener de comunicare: Vitrina Advertising.

Afis Picnic in the Park

One thought on “De 1 mai, clujenii sunt invitați la Picnic in the Park, în Iulius Parc

  1. OFERTA DE LUCRU NEMAIINTALNITA
    Echipa in continua extinere,cu mari perspective pentru perioada urmatoare,atat pe piata nationala cat si modiala,selecteaza urgent dezvoltatori de proiect! NU este nevoie de niciun fel de experienta ! Oferim curs gratuit si complet(on line) de instruire de la Zero! Se lucreaza part-time sau full-time,la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul “Info” la adresa de email: [email protected]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.