De ce a venit băiatu’ lu’ tata Andrei Mihnea Năstase la Cluj? Ca să vadă cum arată un oraș dezvoltat în care nu a ajuns influența toxică a infractorului de taicăsu’

Vizită inopinată astăzi la Cluj-Napoca. Fiul fostului premier Adrian Năstase, Mihnea, membru PSD, a venit în orașul de pe Șomeș alături de iubita lui.

Nu stim exact motivul pentru care a venit Năstase junior, tânăr fără realizări profesionale ținut în spate de banii lui tăticu și care a profitat din plin de numele Nastase pentru a-și croi un drum in politica mare, nicidecum pe munca și competențele sale.

La Cluj-Napoca s-a întâlnit cu actualii lideri ai filialei clujene, Liviu Alexa și Adrian Mlădinoiu, precum și a unor membri PSD Cluj.

Noi am aflat, pe surse, că unul dintre motivele pentru care Năstase jr. a venit la Cluj a fost să vadă cum arată un oraș dezvoltat în care influența toxică a infractorului de taicăsu nu a ajuns. Încă. Că am văzut cu toții cum arată majoritatea orașelor controlate de PSD, printre care si București, nu mai insistăm pe acest subiect.

Sau a venit să vadă cum arată o zonă în care PSD a suferit o mare umilință la europarlamentare și în turul 1 al prezidențialelor, obținând 10% pe județ și 7% pe municipiu sub conducerea interimară a controversatului Liviu Alexa, cel care a stârnit revolta presei clujene prin jignirle incalificabile aruncate asupra jurnalistilor clujeni, breaslă din care ar vrea să facă parte, dar nu e acceptat din cauza acestui comportament de golan politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.