De la Barcelona la „U” Cluj. La 30 de ani, mijlocaşul Roberto Iancu este poreclit „KFC” de colegi!

A dat probe de joc pentru echipa secundă a clubului FC Barcelona, acum 14 ani, alături de ex-dinamovistul Nicolae Mitea, dar din cauza unor probleme cu impresarul, cei doi tineri, la acea vreme, nu au fost opriţi de catalani, deşi au susţinut o săptămână de teste şi au fost foarte convingători. Astfel, s-au întors înapoi în ţară. Acum, Nicky Mitea a terminat-o cu fotbalul şi e prezent constant în emisiunile şi ziarele de scandal alături de iubita sa, Andreea Tonciu, iar Roberto Iancu (foto, 30 ani) îmbracă tricoul Universităţii Cluj.

La meciul cu Petrolul Ploieşti, pierdut de clujeni cu 2-0, antrenorul Marius Popescu a fost nevoit să-l trimită în teren pe Roberto Iancu, care a oferit faza zilei în momentul când şi-a luat tricoul de joc pe el. Mijlocaşul nu arată ca şi cum ar fi fost neplătit de luni bune, la cei 1,72 de metri are 90 de kilograme, în principal din cauza lipsei de pregătire de la Universitatea Cluj.  Suporterii de la Ploieşti au făcut haz de necaz la momentul respectiv, aluzie la gravele problemele financiare ale clubului universitar: „Păi e normal, la cum arată Iancu, să nu le dea de mâncare decât păstrăv dezosat!”.

Iancu a evoluat ultima dată pentru Concordia Chiajna, iar în mandatul antrenorului Laurenţiu Reghecampf reuşise să slăbească până la 70 de kilograme, graţie şi tehnicilor impuse de preparatorul fizic de la acea vreme, Tommy Neubert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.