Deșeurile electrice vor fi colectate la Florești

Primăria Florești a anunțat demararea unei campanii de colectare a deșeurilor electrice în colaborare cu EcoTic, campanie care va fi permanentă.

Potrivit reprezentanților primăriei celei mai mari comune din țară, proiectul presupune ridicarea deșeurilor DEEE (printre care frigidere, televizoare, mașini de spălat, aspiratoare, cuptoare cu microunde sau becuri) de la domiciliul celor interesați, pe bază de programare, în mod gratuit.

Programările se pot face zilnic, de luni până vineri între orele 08:00-16:00, la numărul de telefon 0744 52 55 22, iar programul de ridicare va fi stabilit în fiecare zi de joi în intervalul orar 15:00-21:00.

Persoanele interesate de campania de colectare deșeuri electrice și electrocasnice vor trebui să respecte măsurile de siguranță sanitară și distanțare impuse de autorități, iar bunurile ce sunt programate pentru ridicare vor fi preluate de la poartă în cazul caselor, respectiv de la scara blocului, acolo unde este posibil accesul.

Primarul Bogdan Pivariu a lansat un apel la responsabilitate și la gestionarea corectă a deșeurilor pe raza comunei.

„Fiecare pas pe care îl facem înspre normalitate la nivelul comunei Florești reprezintă un succes, al meu și al echipei, dar contez pe implicarea dumneavoastră a tuturor în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții aici, la noi acasă.

Mulțumesc tuturor celor care înțeleg urgența cu care Floreștiul are nevoie de soluții corecte pentru gestionarea problematicii deșeurilor.Fiecare soluție pe care o identificăm și o punem în aplicare pentru o mai bună gestionare a deșeurilor de diverse categorii la nivelul comunei va fi monitorizată și adaptată nevoilor comunității”, a declarat Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.