Delir naționalist al senatoarei Diana Șoșoacă, alături de Funar, într-o baie de mulțime la pelerinajul de la Nicula: „Dacă nu ne unim, s-a terminat cu România”

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă nu putea rata ocazia unei băi de mulțime la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula, unde a discutat cu pelerinii veniți la sărbătoarea Sfintei Marii. Aceasta a venit însoțită de „dacomanul” Gheorghe Funar.

Șoșoacă a fost îmbrăcată în port popular tradițional și s-a pozat și a discutat cu pelerinii, având și un discurs agresiv, radical și ultra-naționalist.

Cred că sunt ultimele ceasuri ale României. Dacă nu ne unim, s-a terminat cu România. Uitați-vă: steaguri cu tricolorul României nu mai există pe clădirea Guvernului, tricolorul României nu mai e pe mașinile de Poliție, nu mai e nici măcar pe Cartea de Identitate, nu mai avem nicăieri tricolorul României.

Este rușine să spui că ești român, este rușine să îți arborezi steagul. Aduceți-vă aminte cum mie, în urmă cu un an, polițiștii mi-au dat jos un mic steguleț de pe mașină pentru că era gabarit depășit, și de atunci am tot spus: ori ne unim și salvăm țara asta, ori pierim!

România se va împărți în patru. Am venit la Nicula cu gând de iubire, de unire și de credință, că până la urmă ce s-a întâmplat de-a lungul istoriei poporului român, acea unitate dintre popor, preoți, biserică, în credință, acea iubire primordială, care trebuie să existe în sufletul nostru, în inima noastră, va învinge, să vedem mai mult binele din noi decât răul. Și haideți să nu ne mai urâm. Sunt uimită să văd cum o mână de oameni care au numai răutate în ei, care sunt inculți, incompetenți, proști de fapt, au ajuns la puterea României, Uniunii Europene”, a declarat Diana Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.