Deputaţii clujeni ai PSD şi ALDE au fost aşteptaţi pe aeroport de un grup de protestatari, dar au fugit de ei! – „Laşii”

Trei deputați clujeni au fost așteptați joi seara, la aeroport, de un grup de şapte protestatari pentru a fi luaţi la întrebări, dar au evitat contactul cu ei şi s-au ascuns.

Incidentul a fost relatat de deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a postat pe Facebook un mesaj, joi seara, în care relatează această scenă.

Ungureanu a revenit la Cluj cu același avion cu care se întorceau deputații PSD Horia Nasra și Cristina Burciu, respectiv deputata ALDE Steluța Cătăniciu. Cei trei au fost așteptați de șapte protestatari.

„Lașii! Deputații Steluța Cătăniciu de la ALDE, Horia Nasra și Cristina Burciu de la PSD, toți aleși în Parlamentul României în Cluj au fugit astăzi de 7 cetățeni din acest oraș care își doreau un dialog cu aceștia.
Este posibil ca acești deputați să se simtă vinovați că au măcelarit Codul Penal din spirit de solidaritate cu șeful lor infractor, Liviu Dragnea. Oricum, imaginea cu cei trei înghesuiți lângă un WC în aeroport și cerșind de la angajații terminalului să-i ascundă pe la Protocol este una pe care eu nu o voi uita repede. În campanie nu mai știau cum să se pupe mai tare cu alegătorii și acum fug ca potârnichile de ei. Rușine!”
, a scris Ungureanu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.