Deputatul Horia Nasra, critici dure după demisia ministrul Victor Costache: „Un act de iresponsabilitate. Guvernul PNL se joacă cu sănătatea românilor în plină criză!”

Demisia ministrului Sănătății, Victor Costache, din această dimineață, a fost criticată de deputatul PSD Cluj Horia Nasra, numind-o „un act de IRESPONSABILITATE”, iar „guvernul PNL se joacă cu sănătatea românilor în plină criză!„.

„Guvernul liberal se joacă cu sănătatea românilor în plină criză, după jocul anticipatelor care a provocat fuga rușinoasă a ministrului Cîțu, avem parte de o demisie sau demitere IRESPONSABILĂ a ministrului Costache.

Astfel de jocuri politice sunt INADMISIBILE în această criză, gesturi inexplicabile care AFECTEAZĂ GRAV FUNCȚIONAREA sistemului medical, scade total ÎNCREDEREA românilor în instituțile statului și crează panică.Solicit guvernului Orban să nu mai numească DEZERTORI POLITICI, miniștrii care lasă țara la greu!

De asemenea, solicit premierului Orban ca cetățenii României să nu mai fie discriminați! Și locuitorii din Cluj-Napoca, Făurei, Babadag, Craiova, Ruginoasa sau Gurahonț trebuie testați! Toți românii trebuie testați fără discriminare locativă!„, a declarat Nasra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.