Derby pentru titlu – Interes uriaş pentru partida CFR – FCSB! S-au pus în vânzare biletele la stadionul din Gruia

Partida de joi, 21 septembrie, de la ora 21:00, de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, dintre CFR Cluj şi FCSB, din etapa a 11-a a Ligii I, este un adevărat derby pentru titlu, iar interesul din partea clujenilor este unul foarte mare.

Până marţi se vândusera online 9000 de bilete, iar ultimele 7000 au fost scoase la vânzare începând de ieri la casele de bilete de la stadionul din Gruia, dar este de aşteptat ca şi acestea să se epuizeze rapid. Astfel că avem toate şansele ca această partidă să se dispute cu „casa închisă”.

Programul caselor de bilete şi preţurile:

Biletele pentru galeria CFR-ului (peluza 1 – sector 24) se vând numai pe baza listei întocmite de şefii galeriei şi doar până joi la ora 17:00, la preţul unic de 35 lei. 

Biletele online mai pot fi achiziţionate de AICI.

Tichetele de acces la meci pentru galeria oaspete sunt de 20 lei şi se vor distribui doar membrilor Asociaţiei Suporterilor echipei FC FCSB, iar accesul pe stadion se va face doar pe baza buletinului de identitate. 

Copii sub 10 ani beneficiază de o reducere de 50% la un bilet achiziţionat alături de un adult. 

Accesul pe stadion se va face începând cu ora 19:00, iar clubul roagă spectatorii să vină din timp pentru a evita aglomeraţia de la intrare şi de la casele de bilete.

 

Aproximativ 200.000 de euro vor intra în conturile clubului CFR 1907 în urma partidei cu FCSB.

Cea mai mare asistenţă la un meci al CFR-ului s-a înregistrat tot la un meci cu FCSB, pe 21 mai 2012, când în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” s-au aflat 21.000 de iubitori ai fotbalului, atunci când clujenii au câştigat al treilea titlu de campioană.

CFR Cluj va aborda această partidă din postura de lider al Ligii I, cu 25 de puncte, în timp ce FCSB se află pe locul 3, cu 21 de puncte. 

Feroviarii clujeni au 8 victorii, un egal şi o înfrângere, iar roş-albaştrii au 6 victorii, 3 egaluri şi o înfrângere. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.