Descoperă le gout de l’amour în colecţia de Valentine’s Day de la Paul

KVValentines DayBrutăriile Paul introduc în meniu o colecție de prăjituri şi torturi în formă de inimă, dedicată lunii îndrăgostiţilor. Noutatea gamei este renumita prăjitură Pavlova, lejeră, cremoasă şi apetisantă datorită mixului creativ de ingrediente ce o compun – cremă de vanilie, mascarpone, bezea şi un pat de zmeură sau căpşuni.

Toţi cei care doresc să îşi surprindă partenerii cu un cadou dulce pot opta pentru prăjiturile delicioase din noua gamă Paul: Coeur Pavlova aux framboises (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone, bezea şi zmeură), Coeur Pavlova fraise (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone, bezea şi căpşuni), Millefeuile Coeur Framboise (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone şi zmeură), Millefeuille Coeur Multi Fruit (prajitură cu cremă de vanilie, mascarpone şi fructe), Millefeuille Coeur Abricot (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone şi cremă de caise) şi Coeur Brioche Choco (brioşă cu glazură ciocolată şi cereale).

„Urmărind tendinţele şi dorinţele clienţilor noştri am observat că Pavlova este un desert foarte îndrăgit, pe care mulţi încearcă să-l reinterpreteze în diferite reţete. Noi am pregătit prăjitura în stilul franţuzesc caracteristic Paul și am modelat-o într-o formă specială, pentru a oferi clienților noștri o idee delicioasă de cadou în luna februarie. Alături de Pavlova, ei vor găsi în meniu deserturi tipic franțuzești în formă de inimă, cum sunt Millefeuille sau brioșele, pentru a îndulci momentele tandre”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Prăjitura Pavlova poartă numele unei vestite balerine din Rusia, Anna Pavlova, cunoscută pentru spectacolul de dans „Moartea Lebedei”. Balerina a dansat şi pe scena din Noua Zeelandă, iar un faimos cofetar neozeelandez a creat un tort cu ingrediente ce exprimau trăsăturile Annei, botezându-l în cinstea ei.

Colecţia de prăjituri de Valentine’s Day este disponibilă în brutăriile Paul din Bucureşti, Ploieşti şi Cluj, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 28 februarie 2016. Mai multe detalii despre produse găsiți pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 14 brutării în 3 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), în Ploieşti (Ploieşti Shopping City) şi în Cluj (Polus Center). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.