Deși se află la retrogradare, „U” Cluj trimite cinci jucătoare la loturile naționale de handbal feminin!

Cinci handbaliste de la CS Universitatea Cluj au fost selecționate pentru loturile naționale A și B pentru a participa la competiții amicale în Franța și Polonia.

În ciuda faptului că echipa este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga Florilor, mai multe jucătoare au fost remarcate de selecționerul spaniol Ambros Martin și au fost chemate pentru acțiunile echipei naționale. Extrema Cristina Boian va face parte din Lotul A, care se va deplasa în Franța pentru turneul Golden League, competiție în cadrul căreia „tricolorele” vor întâlni Norvegia, Danemarca și țara gazdă. Din Lotul A mai face parte și Cristina Laslo, sportivă crescută la „U” Cluj.

De asemean, Alexandra Dindiligan, Andra Moroianu, Raluca Petruș și Laura Popa vor face parte din Lotul B al României, care va participa la o competiție amicală la Gdansk, în Polonia. Celelalte participante la turneul amical vor fi Polonia, Polonia B, Islanda, Finlanda, Spania B, Slovacia și Argentina.

Până la reunirea loturilor naționale, elevele lui Alin Bondar au parte de un meci de campionat duminică, 10 martie, de la ora 17:00, la Baia Mare, cu Minaur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.