Din dragoste pentru mașinuțe electrice! Unde găsești cele mai frumoase modele?

Dacă ar fi să facem un clasament al jucăriilor preferate de copii, mașinuțele ar ieși pe primul loc, mai ales în rândul băiețeilor. Fiecare dintre noi și-a dorit când era mic una, două sau mai multe mașinuțe de jucărie, așa am crescut cu toții, să ne placă mașinile când suntem mici și să avem cât mai multe.

Dar, odată cu trecerea timpului și a tehnologiei tot mai dezvoltate, jucăriile au cunoscut și ele o dezvoltare continuă. Așa s-a ajuns ca să avem acum tot felul de mașinuțe electrice și ATV-uri electrice, care mai de care mai dotate și mai atractive.

Mulți copiii visează să se dea cu o mașinuță electrică și să își impresioneze prietenii. La fel cum noi eram pasionați de mașinuțele cu telecomandă așa și copiii din generația de astăzi sunt pasionați și visează să conducă o mașinuță electrică modernă.

Unde găsești cele mai tari mașinuțe electrice?

Dacă v-ați întrebat vreodată cum puteți face să găsiți mașinuța electrică perfectă, fără să fiți nevoiți să depuneți un efort prea mare la căutare, noi vă dăm o sugestie, un magazin de jucării extrem de bine dotat și cu un stoc variat de mașinuțe și ATV-uri electrice, iar în perioada asta câteva modele mai au și reducere. Așa că, dacă vreți să îi faceți un cadou de Paște celui mic, acum e momentul să o faceți și să profitați de acest moment, pentru că nu se știe când vă veți mai întâlni cu el.

Una dintre mașinuțele electrice extrem de căutată este Toyz Aero, care are 2x6V și poate fi controlată de părinte cu o telecomandă. Este un vehicul electric decapotabil clasic, care are două motoare independente puternice de 6V/4Ah fiecare, poate fi acționată cu ajutorul pedalei din podea, iar volanul este echipat cu butoane pentru claxon, melodii polifonice disco, volum, intrare MP3, faruri și stopuri cu LED-uri. Mașinuța electrică Toyz Aero se poate deplasa înainte și înapoi, având totodată și două viteze.

Un alt model este ATv-ul electric Toyz Raptor, un vehicul adevărat pentru micuții pasionați de aventură. Este echipat cu roți mari din cauciuc, două motoare de 25W, LED-uri frontale și laterale, având un panou de bord foarte ușor de operat de către copil. Poate fi folosit doar de către copiii peste 3 ani.

Epoca jucăriilor clasice s-a încheiat, s-au dus vremurile în care generația celor născuți în perioada 80-90 se jucau cu jucării din lemn, nimeni nu se mai joacă „Nu te supăra, frate” sau alte asemenea jocuri de societate, acum cei mici se entuziasmează când văd mașinuțe electrice sau un ATV electric, cu care se poate distra în voie cu prietenii.

Lumea evoluează, tehnologia și alternativele de distracție se modernizează pe zi ce trece, gadgeturile de ultimă generație ne-au acaparat viața.

Există o varietate tot mai mare de jucării care mai de care mai atractive și captivante, lucru care îi poate pune în dificultate pe părinți, dar și pe copii, care nu știu ce alegere să facă. Industria divertismentului și a jucăriilor pentru copii a crescut enorm în ultimii ani și s-a dezvoltat constant, iar faptul că există în ziua de azi alternative de distracție precum mașinuțe electrice sau ATV-uri pentru copii e cea mai clară dovadă. Pe vremea noastră, a celor născuți înainte de anii între anii 80-90 lucrurile au stat total diferit și nu am avut atât de multe alternative precum au cei din generația de azi, jucăriile erau puține și foarte simple, iar distracția era mai multe afară, bătând o minge în fața blocului.

Mașinuțele electirce provin de la mai multe branduri, cum ar fi TOYZ, Smoby, Rollpay, Peg Perego, Moni, Dolu, Biemme sau Chipolino, iar pentru orice comandă plastă online veți beneficia de transport gratuit. Mai multe mașinuțe beneficiază și de o reducere de până la 20%.

Magazinul de copii BeKid este un adevărat mall al jucăriilor și articolelor de divertisment pentru cei mici, un adevărat centru comercial unde ai șansa să găsești tot ce dorești și orice jucărie la care visează copilul tău. Au peste 50.000 de articole în stoc, de toate felurile și pentru toate gusturile. Practic, e locul în care nu ai cum să nu îți găsești ceva ce îți place!

BeKid e locul unde ca și copil te simți în al nouălea cer, iar ca și părinte e un generator de nostalgii după copilărie.

Magazinul lor offline este în localitatea Sebeș, jud. Alba, pe str. 1 Mai nr. 308, iar ei pot fi contactați la numărul 0376448029 pentru orice nelămurire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.