Din rău în mai rău pentru PSD Cluj: după extremistul Călin Mărincuș, pseudo-jurnalistul Horia Cristea din Florești a fost recrutat și el în campanie

Filiala județeană a PSD Cluj continuă să se afunde tot mai tare în mediocritate, iar după ce l-au recrutat pe extremistul Călin Mărincuș, o altă mare „realizare” a fost cooptarea pseudo-jurnalistului Horia Eugen Cristea în staff-ul de campanie.

Cristea deține site-ul invizibil voceaclujului.ro și este recunoscut drept unul dintre „locotenenții” loiali ai actualului primar din Florești, Horia Șulea, pe care nu ezită să îl perieze delicat ori de câte ori are ocazia.

Nu știm pe ce criterii a fost recrutat Horia Cristea de PSD Cluj, dar știm sigur că filiala județeană a partidului a decăzut extrem de mult odată cu această nouă „achiziție”.

eClujeanul.ro a intrat în posesia unei fotografii dintr-o actiune de campanie a PSD Cluj, în care apare și pseudo-jurnalistul Horia Cristea, în pantaloni de trening, un tricou alb cu sigla PSD și cu telefonul în mână.

Horia Cristea a fost în trecut unul dintre inițiatorii mai multor acțiuni de protest împotriva guvernului PSD condus de Victor Ponta și Liviu Dragnea, dar acum se pare că a schimbat tabăra pentru câțiva lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.