DNA cere închisoare cu executare pentru „Baronul de Teleorman” Liviu Dragnea în Dosarul Referendumul

Victor-Ponta-si-Liviu-DragneaProcurorii DNA solicită închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea, precum și pedepse complementare.

Dragnea și-a folosit în mod ilegal influența de lider al PSD pentru a-i determina pe ceilalți inculpați din dosar să încalce legea electorală, să falsifice buletine de vot, să introducă mai multe buletine de vot în urne și să falsifice listele pe care semnau cei care au venit să voteze la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu din 2012, arată procurorii.

Procurorul de ședință a mai spus că declarațiile martorilor audiați la solicitarea avocaților lui Liviu Dragnea sunt identice, ceea ce arată că aceștia au căzut de acord în legătură cu ceea ce trebuie să declare.

„Considerăm că martori propuși în apărare au discutat înainte de termen cu inculpatul pentru a cădea de acord ce să spună în instanță”, arată procurorul de ședință.

Judecătorii au ascultat miercuri pledoariile finale ale avocaților inculpaților din dosarul „Referendumul”, în care Liviu Dragnea a fost trimis în judecată alături de peste 70 de persoane în legătură cu organizarea referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu în 2012.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.