Doamnele vor primi cadouri speciale din partea artistului JULIO IGLESIAS

Pasional, melancolic, „bolnav” incurabil de tot ce inseamna frumos, Julio are parte, de o specie de flori care ii poartă numele: trandafirii „Julio Iglesias”.

„Povestea” a inceput in anul 2007, la Hotelul Ritz din Paris, unde Julio Iglesias a participat la „botezul” primului trandafir care îi poartă numele. Acesta a fost special creat, în onoarea sa, de floricultorii francezi de la Meilland. Trandafirii „Julio Iglesias” sunt o combinaţie de roşu şi crem, cu iz de citrice şi de verbena.

Si cum ziua femeilor este sarbatorita peste tot in lume, Julio Iglesias nu pierde nici o secunda ocazia de a-si arata sensibilitatea fata de sexul frumos. Cu prilejul concertului pe care il va sustine in data de 22 mai la Sala Polivalenta din Cluj, Julio Iglesias si-a trimis ”mesagerii” pentru a le intampina pe cele mai frumoase doamne si domnisoare din inima Ardealului, cu un dar simbolic.

Astfel, ziua de 8 martie va fi sărbătorită la Iulius Mall Cluj, în ritmul muzicii celebrului cântăreț Julio Iglesias. Toate doamnele și domnișoarele care vor vizita standul Ticket Event în intervalul 10:00 – 22:00, vor primi un dar special din partea celui mai iubit artist latin al tuturor timpurilor. În același timp, vor putea obține informații despre concertul pe care îl va susține la peste aproximativ două luni la Sala Polivalentă.

Desi, biletele sunt la mare cautare, organizatorii vin in intampinarea celor interesati cu vesti noi privind punctele de vanzare ale acestora.

Incepand cu luna martie, admiratorii artistului Julio Iglesias care nu isi doresc sa rateze ocazia de lua parte la unul dintre cele mai importante concerte ale anului, isi pot achizitiona biletele atat online, accesand www.eventim.ro, precum si de la stand-ul Ticket Event Iulius Mall si casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.