Doi șoferi clujeni au rămas fără permis pe două bulevarde din Cluj-Napoca după ce au fost prinși cu peste 100 km/h

Polițiștii clujeni au prins joi doi șoferi care goneau cu peste 100 km/h pe două bulevarde din Cluj-Napoca. Aceștia au rămas fără permis de conducere.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au organizat ieri, în municipiu, o acțiune preventiv-reactivă, în intervalul 17.00 – 19.00, pentru responsabilizarea tuturor categoriilor de participanți la trafic, cât și pentru determinarea acestora de a adopta o conduită preventivă atunci când se deplasează pe drumurile publice, în scopul combaterii accidentelor de circulație

În decursul a două ore, au fost legitimate aproximativ 250 de persoane și oprite pentru efectuarea controlului 223 de autovehicule.

În cadrul acțiunii, au fost depistați doi conducători auto care rulau cu o viteză de 107 km/h pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, respectiv cu 103 km/l pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Potrivit IPJ Cluj, aceștia au fost sancționați cu amenda în valoare de 1305 lei, fiecare, iar ca măsura complementară acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.