Doi tineri au talharit o bătrână de 84 de ani din Gherla

hotiPolitisti din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Gherla au sesizat instanta de judecata a Parchetului de pe langa Judecatoria Gherla cu privire la arestarea preventiva a doi tineri, pentru comiterea infractiunilor de „violare de domiciliu” si „talharie calificata”.

„In fapt, la data de 19 august a.c., în jurul orei 20:30, o tânără de 19 ani din comuna Borşa, judeţul Cluj, împreună cu un minor în vârstă de 10 ani, a pătruns fără drept şi fără consimţământ în imobilul unei femei de 84 de ani, de pe raza comunei Borşa.

La data de 20 august a.c., în jurul orei 18:00, tânără a revenit la locuinţa femeii, împreună cu un alt tânăr de 18 ani, din comuna Borşa, intrând fără drept în curte şi în imobil.

Persoana vătămată a relatat organelor de poliţie faptul că, cei doi, după ce au pătruns în locuinţa sa, i-au luat bastonul necesar pentru deplasare şi au împins-o pe o canapea, punând-o astfel în neputinţă de a se apăra”, se arata intr-un comunicat emis de IPJ Cluj.

Tânăra de 18 ani a luat în scopul însuşirii pe nedrept suma de 300 de lei, dintr-un sertar al unei vitrine. Ulterior, cei doi au fugit de la locul faptei.

În urma activităţilor de cercetare penală şi a probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de cei doi şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de femeia de 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de „violare de domiciliu” şi „tâlhărie calificată”, iar faţă de tânărul de 18 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.