Doi tineri traficanți de droguri din Cluj-Napoca au ajuns după gratii

Doi tineri bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc au fost reținuți, pentru 24 de ore, în urma a patru percheziții domiciliare desfășurate de polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj. 

Miercuri, 26 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj au pus în executare patru mandate de percheziție, în municipiul Cluj-Napoca, la locuințele unor persoane bănuite de deţinerea pentru consum propriu și comercializarea de droguri de risc și de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc (aproximativ 290 de grame de cannabis), grindere, cântare electronice și alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracțională. Au fost puse în executare două mandate de aducere, iar, în baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi tineri, de 21, respectiv 27 de ani„, precizează IPJ Cluj.

În cadrul activităților derulate, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. De asemenea, activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.