Donații online pentru ONG-urile care luptă împotriva pandemiei de coronavirus se pot face prin intermediul Băncii Transilvania

Banca Transilvania (BT) Cluj a anunțat că susține eforturile împotriva coronavirusului prin lansarea opţiunii donaţii în BT Pay.

Utilizatorii aplicaţiei pot face donaţii prin telefon pentru unul dintre organizațiile nonguvernamentale cu care BT colaborează. Noua versiune a aplicaţiei va fi disponibilă gradual, iar utilizatorii vor vedea în App Store şi Google Play informarea cu privire la actualizări.

Organizații cum sunt Fundaţia eMAG, Salvaţi Copiii, Dăruieşte Viaţă, SMURD şi Ronald McDonald se implică pentru a preveni şi limita răspândirea pandemiei, precum şi pentru a creşte accesul oamenilor la testare şi tratament pentru COVID-19.

Donaţiile se fac astfel: accesarea butonului Susţine ONG-urile şi donează din homescreen-ul aplicaţiei; alegerea unui ONG; transfer de pe cardul de debit, între 5 şi 4.000 de lei, comisionul fiind zero.

Clienţii BT pot face donaţii şi spre altă organizaţie, fundaţie sau asociaţie care ajută în lupta contra pandemiei, în afară de cele prezentate acum în BT Pay, caz în care donaţia – transferul de bani prin BT Pay – se face pe baza codului IBAN al ONG respective. BT Pay ajută 750.000 de clienţi să facă banking de acasă.

Aplicaţia BT Pay se descarcă gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS, după care trebuie adăugate cardurile online.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.