„Dorel” de la marcaje rutiere a rezolvat o „românească” în Grigorescu. FOTO

Știrea cititorului. Un șofer clujean a surprins joi, în apropierea ștrandului Sun din cartierul Grigorescu, că linia dublă continuă reprezintă un pericol pentru șoferi, fiind trasată aiurea de un „Dorel” de la marcaje rutiere care nu a respectat linia dreaptă după trecerea de pietoni, după cum bine se poate vedea în fotografia de mai jos.

marcaj rutier cluj grigorescu

3 thoughts on “„Dorel” de la marcaje rutiere a rezolvat o „românească” în Grigorescu. FOTO

  1. E usor sa faci pe desteptul si sa te dai mare cu o poza publicata pe un ziar local. E mai greu sa iti dai seama care sunt motivele. Pe partea stanga, dupa trecerea de pietoni va fi o pista de biciclete care este desenata si urmeaza sa fie marcata. Pista si evident si marcajul nu a putut continua dupa trecerea de pietoni pentru ca urmeaza podul peste Somes care nu permite separarea benzilor astfel. Probabil, daca va fi marcata in continuare pista de biciclete, aceasta se va separa in dreptul trecerii de pietoni.

  2. E si mai usor sa faci gura mare pe un site. Poate sa fie pista de avioane acolo, tipule. Daca tu mergi normal pe banda 2 si in 2 metri esti deja pe contrasens atunci e prost gandit. Se putea face un fel de ingustare de banda ca sa dea macar o sansa soferilor sa corecteze traseul.

  3. PERFECT !!!
    vreau sa vad cum incap acolo in PARALEL 2 biciclisti si 4 autobuze, cu distanta legala intre ele !!!
    Cum a putut MILITIA clujului si boc sa aprobe asemenea aberatie ???
    Cine raspunde daca mor oameni acolo ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.