Două biciclete electrice au intrat in dotarea Poliţiei Locale Cluj-Napoca! Au fost donate! FOTO EXCLUSIV

Poliţia Locală Cluj-Napoca a fost dotată cu două biciclete electrice care vor fi folosite la supravegherea şi menţinerea siguranţei publice, iar angajaţii regiei le-au şi testat în această dimineaţă la Monumentul Memorandiştilor de pe Bulevardul Eroilor.

Cele două biciclete sunt marca Devron şi au fost donate Poliţiei Locale din Cluj-Napoca de către platforma Sport Addict, design-ul a fost realizat de Reborn Bicycles, iar montajul de compania Bella Bike.

„Am fost provocati de acest proiect din primul moment in care s-au trasat ideile. Baietii de la Sport Addict s-au gandit sa daruiasca doua biciclete electrice Politiei Locale Cluj-Napoca.

Avand asta in minte ne-am pus pe schitat si desenat posibile variante. Puncte de referinta au fost actuala flota auto si uniformele Politiei Locale.

Dupa schita finala batuta in cuie au urmat multe ore de mascat si vopsit la noi in atelier. Dupa alte cateva ore bune de mascat , vopsit si cateva mici incidente (pana am ajuns la aranjarea cat se poate de coerenta a tricolorului pe biciclete) intr-un final i-am dat de cap si am reusit sa asamblam bicicletele fara incidente cu ajutorul celor de la Bella Bike. Le multumim pentru atentie la montaj.

Putem spune ca de acum Politia Locala a devenit un etalon in ceea ce priveste ”custom bicycles” cel putin in Cluj- Napoca. Daca le vedeti pe strada dati un share si sustineti #PolitiaLocalapebicicleta. O idee foarte faina cu multe implicatii pozitive care merita promovata la nivel national in speranta ca vom vedea cat mai multe biciclete “oficiale” prin orasele Romaniei”, arata cei de la Reborn Bicycles care s-au ocupat de design-ul celor doua biciclete.

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.