Dragan Petricevic a definitivat lotul lui „U” Cluj cu care va ataca titlul în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a anunțat lotul cu care va încerca să atace pozițiile fruntașe în sezonul 2016-2017 al Ligii Naționale.

U Cluj baschet feminin

Antrenorul Dragan Petricevic va avea la dispoziție pentru noul sezon un lot format din 12 jucătoare, acestea fiind:

Andra Mandache 4-3
Gabriela Irimia 3-2
Irina Gavrila 2-1
Bianca Voica 2
Mihaela Maxim 1
Marina Sfarlea 2
Teodora Neagu 4
Janae Sharpe 1-2
Taneisha Harrison 3-2
Adrienne Ross 2-1
Shanece McKinney 5
Chelsea Davis 5-4

Campania de achiziții s-a încheiat cu transferurile americancei Adrienne Ross, o jucătoare cu mare experiență care are prezențe în WNBA și puternicele campionate ale Spaniei, Poloniei, Turciei și Suediei, precum și al baschetbalistei Chelsea Davis, 26 de ani, 188 cm, care joaca pozitia 5-4.

„Adrienne Ross este o jucatoare de pozitia 2-1 care va aduce un plus de experienta si luciditate, care e capabila sa creeze. A jucat in Spania, Polonia, Turcia si Suedia, dar si un sezon la San Antonio Silver Stars in WNBA. Este o sportiva temperamentala si energica, ea find din New Mexico, asa ca avem premise ca va intelege repede spiritul „U”, ce inseamna lupta si daruirea pana la ultimul fluier”, spune Dragan Petricevic.

44 de sponsori vor sprijini Universitatea Cluj în noul sezon

E.ON Gaz Romania, Farmec, Electrogrup, Pitech+Plus, Ducfarm, omul de afaceri Alex Rus, AROVIT, CORATIM, ENGELS, APS, CEMACON, SALAD BOX, Club NOA, RTZ & Partners, omul de afaceri Sorin Dan, Crama La Salina, Clinica ARTIS3, Aqua Carpatica, FORTECH, AROBS Transilvania Software, Infinity Games, AMPRENTA Advertising, Quartz Cafe, LA CASA, Q Smile, Junior Residence, Monaco Club, ALIS Grup, PUFINA, CITR Group, ARCESE Transport, IPB, TERAPLAST, IRES, VOS Logistics, Victor Duhanes, Ophtalens T, AX PERPETUUM, Trend Furniture, RONDOCARTON, MARIFLOR, SPARTAN, IMSAT SERVICE SA.

Directorul executiv al echipei, Liviu Alexa, a declarat că numărul sponsorilor va crește în această vară. „Mă bucur că am închis primii din campionat lotul pentru sezonul viitor. Față de anul precedent, am beneficiat de suportul celor mai buni agenți americani și europeni, dar și de cercetările foarte minuțioase ale lui coach Dragan Petricevic. E mereu o loterie să faci transferuri, dar am făcut tot ce s-a putut omenește posibil să avem un lot solid, cu caracter, compus din jucătoare ultra bătăioase și fără aere. Suntem pregătiți de perioada intermediară pentru închegarea lotului și a rutinării tacticilor de joc. Vreau să adresez mulțumiri fierbinți sponsorilor noștri care au înțeles că ne facem treaba bine și ne-au acordat suportul pentru a continua munca pentru a atinge un loc fruntaș în campionat.

În ceea ce mă privește, voi folosi aceste luni de vară pentru a mai aduce sponsori la echipă, pentru a pregăti turneul „Nicolae Martin”, dar și pentru tot ce înseamnă noul sezon. Vom avea un program de marketing amplu, setat în jurul lui „U” și al tradiției, vom face lucruri frumoase pentru Simbol și fani”, a susținut Alexa pentru ziardecluj.ro.

Legendara formației Primigi Vicenza va fi la Cluj-Napoca în perioada 8 – 10 septembrie pentru a participa la Turneul „Nicolae Martin”, la care au mai fost invitate o echipă de Euroligă din Turcia şi una Euro Cup din Ungaria.

Meciul Universitatea Cluj și Primigi Vicenza se va rejuca în această toamnă după 30 de ani de la confruntarea istorică din Cupa Campionilor Europeni din 1986, când universitarele au câștigat atunci cu scorul de 76-72, partidă disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu 5.000 de suporteri în tribune și alți 3000 în fața sălii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.