Dragan Petricevic, noul antrenor al echipei de baschet feminin a Universității Cluj

Antrenorul bosniac Dragan Petricevic va prelua, peste aproximativ două săptămâni, echipa de baschet feminin a Universității Cluj.

foto © pressalert.ro
foto © pressalert.ro

Dragan a semnat, duminică seara, un contract valabil pe 3 ani şi jumătate, revenind astfel la Cluj, locul unde, în urmă cu 19 ani, câştiga campionatul naţionat cu echipa de băieţi.

„Mă bucur şi sunt onorat că în următorii trei ani şi jumătate voi fi antrenorul unui club care are cea mai titrată echipă din istoria baschetului feminin românesc. U Cluj şi suporterii săi sunt pentru mine mult mai mult decât numele unui club care m-a ofertat şi niste oameni care susţin echipa lor. Am venit în urmă cu aproape 20 de ani în România şi U Cluj şi clujenii au devenit o parte din mine, deja de la primul sezon. Chiar dacă de atunci şi până acum nicioadată nu am mai lucrat ca antrenor la Cluj, s-a păstrat o legătură foarte strânsă între mine şi Clujul acesta extraordinar unde niciodată nu am fost primit ca un adversar, ci ca un prieten. Acest aspect a contat foarte mult’, a declarat, pentru ziardecluj.ro, Dragan Petricevic.

Cel mai probabil, Dragan va debuta pe banca echipei clujene de baschet feminin la sfârşitul lunii octombrie, atunci când Universitatea va juca la Alba-Iulia. Până atunci, clujencele vor juca pe terenul formaţiei CSBT Alexandria, în 21 octombrie, şi vor primi vizita grupării ACS Sepsi SIC, într-un meci programat pentru data de 24 octobrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.