După 4 ani de proces, fostul senator Mihai Goțiu a câștigat definitiv procesul cu Mirel Palada după bătaia dintr-un studio TV

Fostul senator clujean USR-PLUS Mihai Goțiu a câștigat definitiv procesul cu Mirel Palada, după bătaia din studioul de televiziune B1 TV, în timpul pauzei unei emisiuni.

Palada i-a plătit lui Goțiu 5000 de euro, plus cheltuielile de judecată, iar acesta s-a ales și cu condamnare penală redusă la 6 luni.

„Așa cum am promis public, am refuzat ”soluția” împăcării părților și am mers cu procesul penal până la capăt. În primă instanță, în decembrie anul trecut, Mirel Palada a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei, la plata unor daune morale în valoare de 5.000 de euro și a cheltuielilor de judecată. În urma apelului, în luna mai a acestui an, condamnarea penală a lui Palada a fost redusă la 6 luni. Dar tot #penal rămâne!

În fine, în urmă cu două săptămâni, pe 1 septembrie, Mirel Palada a achitat și daunele morale (în lei, la cursul BNR) și cheltuielile de judecată. De ce a fost nevoie să treacă atâta timp pentru a finaliza un proces de loviri, în care existau înregistrări video și martori, mi-e greu să înțeleg.

Mai avem multe lucruri de schimbat și îmbunătățit în țara asta. Până una alta (și până la reabilitare), de-l întâlniți pe Mirel Palada prin vreun studio de televiziune ori pe stradă, să știți că e #penal cu patalama”, a declarat Gotiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.