După ce și-au bătut joc de „cetățeanul de onoare” Remus Câmpeanu, Consiliul Local a votat desemnarea Simonei Halep „Cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca”

Simona Halep va fi „Cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca”, după ce Consiliul Local a aprobat, cu unanimitate de voturi, decizia necesară. Primarul Emil Boc spune că Halep nu este doar o campioană, ci și un model pentru tânăra generație.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au declarat că sportiva constănțeană este o personalitate marcantă a tenisului românesc și mondial.

Prin rezultatele deosebite obținute în competițiile internaționale, Simona Halep a făcut cunoscut numele României în străinătate, dar și a municipiului Cluj-Napoca, unde a jucat numeroase turnee naționale și internaționale. Conferirea acestui titlu Simonei Halep ar reprezenta un semn de apreciere pentru performanțele sale unice în istoria tenisului românesc, o justă recunoaștere a rezultatelor ei remarcabile și a contribuției aduse sportului românesc, au spus reprezentanții municipalității clujene.

Edilul Emil Boc consideră aprobarea acordării titlului un moment de suflet.

Este un model că se poate reuși prin muncă, bun simț, talent și perseverență, un om de o modestie rar întâlnită care a ajuns numărul unu mondial. Simona Halep este binevenită la Cluj-Napoca. Ne-am bucura să o vedem în februarie la Cluj-Napoca la meciul cu Rusia din Fed Cup„, a spus Boc.

Conferirea titlului va avea loc în perioada următoare, în funcție de programul Simonei, care e de acord să primească distincția.

Cum își tratează Primăria Cluj-Napoca cetățenii de onoare?

Ipocrizia municipalității clujeni nu are limite, iar un exemplu clar este lipsa de respect arată de oficialitățile locale față de un alt cetățean de onoare al Clujului, legenda vie a Universității Cluj, Remus Câmpeanu, care a fost dat afară din propria casă după ce municipalitatea a pierdut procesul de retrocedare cu proprietarul imobilului, seniorul Universității a fost dat afară din locuința unde a locuit timp de 60 ani.

Primăria Cluj-Napoca nu a reușit să îi găsească acestuia o locuință deși i s-a promis una în urmă cu 4 ani de către consilierul local PNL Radu Constantea, președintele FC Universitatea Cluj.

Acum, Remus Câmpeanu locuiește cu chirie într-un apartament din Iris, plătită de familia acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.