E atât de simplu să comanzi un taxi! Instalează-ţi aplicaţia Clever Taxi şi poţi plăti cursa direct cu cardul!

Una dintre cele mai apreciate şi utilizate aplicaţii mobile este, fără doar şi poate, Clever Taxi, iar cei care nu şi-au instalat-o încă ar fi cazul să o facă deoarece le oferă o modalitate mult mai eficientă şi rapidă de a comanda un taxi, chiar şi fără să aibă cash la ei. De ce? Pentru că cei de la Clever au introdus de la începutul acestui an plata cursei cu cardul.

Aşa că, s-au terminat momentele şi emoţiile în care rămânem fără bani în portofel după o ieşire în oraş şi trebuie să căutăm un bancomat în apropiere pentru a putea merge acasă. Afară e frig, iarnă, nu cunoşti prea bine oraşul în care te afli, ia bancomantul de unde nu-i… După ce l-ai gasit, mai petrece alte câteva minute, în cel mai bun caz, până vine un taxi. Toate acestea rămân în istorie odată cu noua opţiune CleverPay, prin care poţi plăti cursa direct din aplicaţie!

Tot ce trebuie să faci este să îţi instalezi aplicaţia Clever Taxi, să îţi creezi un cont sau să te loghezi cu contul de Facebook, să introduci datele cardului tău în aplicaţie, iar odată ce ai făcut toate astea poţi adăuga codul promoţional PrimaPlata, urmând ca apoi să comanzi un taxi cu plata din aplicaţie. Mai uşor de atât nici nu se poate!

Un alt lucru inedit este că orice utilizator are posibilitatea de a alege tariful şi compania de taxi preferată, iar odată plasată o comandă nu trebuie să vă faceţi griji că veţi aşteapta mult, timpul de sosire al unui taxi este de 3 minute de la plasarea comenzii deoarece aceasta va fi transmisă doar celor mai apropiati soferi.

De asemenea, utilizatorii pot vedea istoricul comenzilor şi au posibilitatea de a evalua şoferul la finalul cursei cu stele de la 1 la 5.

Clever Taxi este un start-up românesc care a luat naștere la prima ediție „Bucharest Start-up Weekend” din 26-28 Noiembrie 2010, întrând pe piaţa locală a serviciilor de transport doi ani mai întârzi, pe 4 octombrie 2012. Aplicaţia a adunat peste 1.200.000 de utilizatori, peste 20.000 de şoferi înregistraţi, 80 de milioane de comenzi procesate şi acoperire în 20 de oraşe din România, cum ar fi București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Sibiu, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Craiova, Oradea, Galați, Bacău, Ploiești şi Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.