E oficial – Bogdan Lobonț va debuta în cariera de antrenor la „U” Cluj!

Universitatea Cluj anunță că a ajuns la un acord cu fostul internațional Bogdan Lobonț, care va ocupa postul de antrenor principal al echipei începând cu 1 ianuarie 2019.

Aceasta va fi prima experiență ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecții în tricoul primei reprezentative de fotbal a României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, EURO 2000, respectiv EURO 2008.

Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene.

El va fi ajutat la „U” Cluj de un alt fost jucător, Adrian Iencsi.

„Lobby” și-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an, în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani, iar de-a lungul carierei a mai evoluat, pe rând, pentru Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București (în două rânduri) și AC Fiorentina.

Noul antrenor va avea în perioada următoare întâlniri, la Cluj, cu jucătorii, actualul staff tehnic și cu cel administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.