„Eat, Pray, Love”, la Movie Nights, în Iulius Mall Cluj! (P)

Finalul acestei săptămâni propune un film de la care nu trebuie să lipsești. La Movie Nights o poți vedea pe Julia Roberts în rolul lui Liz Gilbert din pelicula „Eat, Pray, Love”, ce va fi difuzată în Iulius Parc. Înainte de film, treci și pe la brandurile din Iulius Mall Cluj, care te așteaptă cu reduceri de până la 70%.

Weekend-ul aduce mereu în Iulius Parc atmosfera de vacanțăaer proaspăt și reunește prietenii pentru momente pline de distracțieVineri20 august 2021de la ora 21.30Movie Nights propune pelicula „Eat, Pray, Love„, care are la bază Bestseller-ul New York Times, scris de Elizabeth Gilbert. În rolul principal, Julia Roberts va interpreta personajul feminin ajuns la răscruce de drumuri după un divorț și care își ia un an sabatic, riscând totul pentru a-și schimba viața. Vino în Iulius Parc, la Movie Nights, și descoperă povestea lui Liz Gilbert!

Magazinele din Iulius Mall Cluj îți propun reduceri incredibile. Pe site găsești catalogul online cu ofertele locațiilor, dar și cu idei de ținute speciale, pentru un august incredibil.

Și în foodcourt ai parte de promoții, în cadrul campaniei Tazz x Iulius, unde la trei mese servite primești un voucher în valoare de 30 de leivalabil în aplicația TazzRegulamentul campaniei este disponibil pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.