Ediția aniversară a 10-a a Maratonului Clujului, programată duminică, 7 noiembrie. Premii de peste 60.000 lei

Cluj Arena va fi în acest final de săptămână, punctul de start și de finish, pentru un nou eveniment sportiv care va reuni alergători profesioniști și amatori, deopotrivă, din țară și din străinătate.

Astfel, duminică, 7 noiembrie 2021, va avea loc ediția aniversară, cu numărul zece, a WIZZ AIR Cluj-Napoca Marathon, un amplu proiect care promovează un mod de viață sănătos, prin practicarea alergării sportive.

Maratonul Clujului, ediția 2021, va cuprinde cinci probe în cadrul cărora cei prezenți se vor întrece pentru un loc pe podium, și anume: Maratonul Wizz Air, Semimaratonul Hervis, Ștafeta ZUZU Fit, Cros 10 km Garmin și Cros 4 km Vaxicum.

Condițiile de participare la oricare dintre aceste probe din concurs sunt condiționate de reglementările legale în vigoare, respectiv: pot alerga doar persoanele vaccinate cu schema completă sau cele trecute prin boală în ultimele 180 de zile.

Kiturile de concurs vor putea fi ridicate de către cei interesați de la sediul stadionului Cluj Arena, aceștia având la dispoziție trei zile în care se pot prezenta, în următorul intervalul orar:

  • vineri, 05.11.2021 – 14:00 – 20:00
  • sâmbătă, 06.11.2021 – 10:00 – 20:00
  • duminică, 07.11.2021 – 07:00 – 08:00.

Organizatorii au o veste bună și pentru cei care își doresc să ia parte la competiție, însă nu îndeplinesc condițiile obligatorii prevăzute de lege pentru participare. Astfel, aceștia pot participa la evenimentul virtual/ individual, 3.0 WIZZ AIR Cluj-Napoca Marathon, derulat între 6-14 noiembrie 2021.

Avantajul este că, în această competiție nu există restricții de participare, iar traseul de alergare este stabilit de fiecare participant, indiferent de locul în care se află.

Premiile puse la dispoziție pentru câștigători, cu prilejul acestei ediții aniversare, au cea mai mare valoare din istoria concursului, însumând peste 60.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.