Ediția cincinală „VAMOS a la Playa” readuce spiritul din Vama Veche pe plaja din Grigorescu!

O nouă ediție a evenimentului organizat de Asociația Urbannect, VAMOS a la PLAYA, începe joi, 8 august, pe plaja de pe malul Someșului din cartierul Grigorescu.

Potrivit organizatorului, anul acesta e mai special. „Pentru că ne-am ambiționat să nu lăsăm clujenii fără gustul vacanței nici de data aceasta, deși a fost un pic mai greu. Dar am răzbit cumva și iată-ne, pentru al cincilea an consecutiv”, anunță inițiatorii acestui eveniment.

Clujenii sunt așteptați pe plaja din Grigorescu cu patru zile de plajă, distracție, concursuri, leneveală, bălăceală, jocuri, muzică, dans, spectacole și mai ales voie bună. Acel mix de senzații pe care credeai că îl găsești doar hăt-departe pe malul mării.

„Ia-ți cu tine slapii, slipul, pălăria de soare, ochelarii ăia mișto și haide! Soarele, nisipul, apa sunt acolo și de restul nu-ți fă griji că ne ocupăm noi. Bere, piscine, șezlonguri, bere, bucătărie specifică, mese, umbrele, bere, dj party, jocuri pentru toate vârstele, bere, concursuri, spectacole, proiecții video și câte și mai câte”, anunță organizatorii de la Urbannect.

A șasea ediție Povești despre Cluj, pe Plaja Grigorescu

Asociația Vechiul Cluj continuă cea de-a șasea serie de întâlniri sub titlul Povești despre Cluj. Cea de-a doua întâlnire a acestui an se va desfășura joi, 8 august 2019, de la ora 18:00, la plaja Grigorescu (Bd 1 Decembrie 1918).

Asociația îi are invitați pentru această întâlnire pe: Tudor Salagean, arh. Dan Clinci, arh. Alice Florean și arh. Vasile Mitrea. Invitații noștri vor vorbi despre concursul pentru reamenajarea Dealului Cetățuia, concursurile pentru Someșul Mic și parcul feroviarilor, proiectul Parcului Etnografic „Romulus Vuia” și despre istoria cartierului Grigorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.